Onze applicaties

Omdat we dicht bij onze klanten staan, weten we tegen welke uitdagingen zij aanlopen. Deze uitdagingen inspireren ons tot de ontwikkeling van slimme applicaties, die organisaties helpen de focus op hun kerntaken te leggen. Gebruiksvriendelijkheid en het faciliteren van goede communicatie staan daarbij voorop.

Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en anonimiteit. Daarom zijn wij in het bezit van ISO-9001 en ISO-27001 certificaten. Daarnaast worden al onze applicaties aangeboden als een veilige SaaS-oplossing, die voldoet aan alle eisen op het gebied van privacy. De servers waarop ze draaien staan in een datacenter in Frankfurt, dat ISO-9001, ISO-27001, ISO-27017 en ISO-27018 gecertificeerd is. De data wordt via een beveiligde verbinding van en naar het datacenter gestuurd. 

Ed Controls

Easy project collaboration

Werk plezierig en overzichtelijk en zie direct wat er nog moet gebeuren. Ontstaan op de bouwplaats, waar twee mannen de handen ineensloegen om projectcommunicatie te digitaliseren. Met Ed Controls bewaak je de kwaliteit van projecten vanaf de start tot en met de oplevering. Actiepunten worden direct vastgelegd en uitgezet bij de juiste personen. Dit zorgt voor heldere communicatie tussen alle partners.

www.edcontrols.nl
Flex Where

Easy workspace management

Steeds meer organisaties werken met flexibele werkplekken. Dat biedt allerlei mogelijkheden, maar het levert ook vragen op: ‘hoe weet ik waar een vrije werkplek is?’, ‘waar zit de collega die ik nodig heb?’, ‘is er op deze verdieping een vergaderruimte beschikbaar?’. FlexWhere geeft antwoord op die vragen en is daarmee bij uitstek geschikt om (de overgang naar) flexibel werken te ondersteunen.

www.flexwhere.nl