Content creator

Houd jij ervan om boeiende teksten te schrijven, ben jij een echte social media freak, heb jij kennis van SEO en SEA en weet je hoe je dit kunt gebruiken voor het optimaliseren van jouw teksten én lijkt het je leuk om meer te leren over het gebruiken van onze softwaretool in de bouw? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Binnen je functie houd je je voornamelijk bezig met het product Ed Controls. Ed Controls is een softwareapplicatie die al veel wordt gebruikt in de bouw. Je krijgt de kans om het vakgebied beter te leren kennen door mee te lopen op de bouwplaats en in gesprek te gaan met onze gebruikers. Daarom is kennis van de bouw niet een vereiste, interesse daarin wél.

Door goede content te creëren snappen onze huidige klanten hoe ze ons systeem nog beter kunnen gebruiken én overtuigen we potentiële klanten van onze toegevoegde waarde. Content verzamel je onder andere via klanten, online artikelen en collega's. Jouw teksten verspreid je bijvoorbeeld via onze website, social media en eventueel bied je ze aan bij de pers.   


Wat breng je mee?

  • Mbo- of hbo-opleiding richting journalistiek/media/communicatie/marketing of een bouwgerelateerde opleiding.
  • Vlotte pen in het Nederlands.
  • Kennis van SEO en SEA (campagnes opzetten en gebruiken voor optimaliseren content).
  • Interesse in het vakgebied.
  • Kennis van de Engelse en Duitse taal is een pré. 


Wat bieden wij jou?

  • Een veelzijdige, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid.
  • Een prettige, informele werkomgeving in de binnenstad van Deventer.
  • Een dienstverband van 24 tot 28 uur.

Lijkt dit je een geweldige baan? Je kan reageren tot en met 19 mei. 


Over Dutchview

Wij zijn Dutchview. Een innovatief IT-bedrijf waar met Hollandse nuchterheid goed wordt samengewerkt aan internationaal succesvolle softwareoplossingen. Onze oplossingen stellen organisaties in staat slim en doeltreffend te werken. Zodat zij al hun energie kunnen steken in datgene waar ze het best in zijn. Juist deze vrijgekomen ruimte zorgt voor meer werkplezier: de basis voor betere resultaten. We werken met een jong, informeel team van enthousiaste mensen, die alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en nóg beter te worden in wat ze doen. Groeien als bedrijf, door te beginnen met de persoonlijke groei van onze collega’s: dat is waar we in geloven.

 

Solliciteer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Na verzending ontvang je automatisch een bevestiging.