Content Creator - trainee of internship 


Houd jij ervan om informatie in te winnen, boeiende teksten te schrijven, ben jij een echte social media freak en lijkt het je leuk om meer te leren over het gebruiken van een softwaretool in de bouw en een software tool voor het reserveren van werkplekken? Wegens groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor ons marketingteam. Iemand die graag met ons mee wil groeien door hard te werken, veel te leren en samen plezier te maken. 


Wat ga je doen? 

Schrijven is echt jouw ding; je weet hoe je een boodschap vormgeeft en hoe je deze het beste via de (online) kanalen kunt verspreiden. Binnen je functie houd je je bezig met de twee producten, Ed Controls en FlexWhere. Ed Controls is een softwareapplicatie die veel wordt gebruikt in de bouw. Je krijgt de kans om het vakgebied beter te leren kennen door mee te lopen op de bouwplaats en in gesprek te gaan met onze gebruikers. Daarom is kennis van de bouw niet een vereiste, interesse daarin wél. Ons andere product FlexWhere wordt door bedrijven gebruikt om hybride werken mogelijk te maken. Deze manier van gebruik van kantoor is een actueel onderwerp en het is ook daar belangrijk dat je daar interesse in hebt. 

Door goede content te creëren snappen onze huidige klanten hoe ze onze systemen nog beter kunnen gebruiken én overtuigen we potentiële klanten van onze toegevoegde waarde. Content verzamel je onder andere via klanten, online artikelen en collega's. Jouw teksten verspreid je bijvoorbeeld via onze website, social media en eventueel bied je ze aan bij de pers. 

Het marketingteam bestaat uit zeven personen, waaronder jij. Ons team werkt agile, en overlegt dagelijks kort wat de dag brengt. Tweewekelijks worden prioriteiten bepaald en afgestemd hoe we bepaalde zaken gaan aanpakken. 

Wat breng je mee? 

  • Mbo- of hbo-opleiding richting journalistiek/media/communicatie/marketing. 
  • Vlotte pen in het Nederlands. 
  • Interesse in het vakgebied. 
  • Kennis van de Engelse en Duitse taal is een pré. 


Wat bieden wij jou? 

  • Een veelzijdige, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en groei mogelijkheden. 
  • Een prettige, informele werkomgeving in de binnenstad van Deventer. 
  • Een dienstverband van +/- 24 uur. 


Over Dutchview 

Wij zijn Dutchview. Een innovatief IT-bedrijf waar met Hollandse nuchterheid goed wordt samengewerkt aan internationaal succesvolle softwareoplossingen. Onze oplossingen stellen organisaties in staat slim en doeltreffend te werken. Zodat zij al hun energie kunnen steken in datgene waar ze het best in zijn. Juist deze vrijgekomen ruimte zorgt voor meer werkplezier: de basis voor betere resultaten. We werken met een jong, informeel team van enthousiaste mensen, die alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en nóg beter te worden 

in wat ze doen. Groeien als bedrijf, door te beginnen met de persoonlijke groei van onze collega’s: dat is waar we in geloven. 

Solliciteer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Na verzending ontvang je automatisch een bevestiging.