Implementatiespecialist

Ben jij een relatie- en resultaatgerichte professional met gevoel voor IT? Dan hebben wij een mooie vacature voor je. Wegens groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor ons deployment team. Iemand die graag met ons mee wil groeien door hard te werken en veel te leren. Maar ook door plezier te maken en mooie avonturen te beleven bij een innovatief IT-bedrijf in het gezellige centrum van Deventer.

Wat ga je doen?

Als Implementatiespecialist zorg jij ervoor dat onze klanten goed en snel aan de slag kunnen met FlexWhere, één van onze softwareproducten. Samen met jouw directe collega’s ben jij verantwoordelijk voor het inplannen en de uitvoering van de implementatie van het systeem bij onze klanten. Daarnaast ben je de back-up voor onze helpdesk door klanten te adviseren en ze te helpen bij hun (inhoudelijke) vragen over het systeem. Bovendien kun je jouw collega’s adviseren over prioriteitstelling en verbetering in het afhandelproces van binnenkomende meldingen en verzoeken. Kortom: je bent een belangrijk aanspreekpunt voor onze afnemers. Zowel telefonisch, per mail als op locatie. Voor, tijdens en na de implementatie. 

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde hbo-opleiding óf mbo-opleiding met enkele jaren ervaring.
 • Affiniteit met IT. 
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel verbaal als schriftelijk. 
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en voldoende beheersing van de Engelse taal, in woord en geschrift. 
 • Relatie- en resultaatgericht. 
 • Representatieve persoonlijkheid. 
 • En het belangrijkste: de drive om er samen met ons iets moois van te maken! 
 • Ervaring met of basiskennis van Windows (Windows Server, Exchange) is handig, maar niet noodzakelijk. 

Wat bieden wij jou?

 • Een veelzijdige, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
 • Een prettige, informele werksfeer.
 • Een dienstverband van 36 á 40 uur per week met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een gezamenlijke lunch, gezellige borrels en leuke bedrijfsuitjes. 

Herken jij je in dit profiel en ben je geïnteresseerd in de functie? Vul dan het onderstaande formulier uiterlijk 21 april in. Het is mogelijk dat wij al voor deze datum interessante kandidaten uitnodigen voor een gesprek. Vragen over de vacature kunnen worden gestuurd naar: vacature@dutchview.com of als je liever belt: 0570 572 214.

Over Dutchview

Wij zijn Dutchview. Een innovatief IT-bedrijf waar met Hollandse nuchterheid goed wordt samengewerkt aan internationaal succesvolle softwareoplossingen. Onze oplossingen stellen organisaties in staat slim en doeltreffend te werken. Zodat zij al hun energie kunnen steken in datgene waar ze het best in zijn. Juist deze vrijgekomen ruimte zorgt voor meer werkplezier: de basis voor betere resultaten. We werken met een jong, informeel team van enthousiaste mensen, die alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en nóg beter te worden in wat ze doen. Groeien als bedrijf, door te beginnen met de persoonlijke groei van onze collega’s: dat is waar we in geloven. 

Solliciteer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Na verzending ontvang je automatisch een bevestiging.