Marketing Specialist FlexWhere Nederland

Sta jij in de startblokken van je marketingcarrière en kan je niet wachten om aan de slag te gaan met een innovatief flexwerk-product in de B2B-sector? Wij zijn op zoek naar iemand die zin heeft om de handen uit de mouwen te steken in een veelzijdige marketingfunctie. Waarbij je de ene dag een interview afneemt bij een klant en je de volgende dag in Google Analytics bezig bent om te kijken hoe de customer journey geoptimaliseerd kan worden.

Wat ga je doen?

Samen met de rest van je team ben je verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van één van de producten van Dutchview: FlexWhere. De applicatie FlexWhere groeit flink mee met de huidige ontwikkelingen rond hybride werken. We hebben op dit moment klanten in meerdere landen, waarbij jij je zal gaan focussen op de Nederlandse markt. Je spreekt en schrijft daarom in ieder geval vloeiend Nederlands. Een woordje over de grens is een pré.  

Binnen deze functie ben jij onder andere medeverantwoordelijk voor de websites van ons product. Samen met de content creator zorg je ervoor dat de website up-to-date blijft en op basis van data die we verkrijgen via SEO en SEA bedenk je en maak je nieuwe content. Hierbij werk je samen met o.a. tekstschrijvers, fotografen, websiteontwikkelaars en online marketeers om ervoor te zorgen dat het eindproduct precies zo wordt zoals jij dat in gedachten hebt.

Naast de online werkzaamheden is het ook aan jou om ervoor te zorgen dat onze huidige klanten goed geïnformeerd worden en blijven. Denk hierbij aan het schrijven van nieuwsbrieven over updates in ons product of het delen van ‘best-practice’ verhalen en tips & tricks.

 

Wat breng je mee?

·         Hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van marketing of commerciële economie.

·         Ervaring met/kennis over SEO, SEA en social media marketing.

·         Vlotte pen in het Nederlands en Engels.

·         Kennis van de Duitse taal is een pré.

 

Wat bieden wij jou?

·         Een veelzijdige, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen initiatief.

·         Een prettige, informele werkomgeving in de binnenstad van Deventer.

·         Een fulltime dienstverband.

·         Gezellige borrels en leuke bedrijfsuitjes.

 

Iets voor jou?

We ontvangen graag je CV en een (korte) motivatie over waarom jij denkt dat deze baan perfect is voor jou. Gebruik het formulier onderaan deze pagina om je sollicitatie in te sturen. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Over Dutchview

Wij zijn Dutchview. Een innovatief IT-bedrijf waar met Hollandse nuchterheid goed wordt samengewerkt aan internationaal succesvolle softwareoplossingen. Onze oplossingen stellen organisaties in staat slim en doeltreffend te werken. Zodat zij al hun energie kunnen steken in datgene waar ze het best in zijn. Juist deze vrijgekomen ruimte zorgt voor meer werkplezier: de basis voor betere resultaten. We werken met een jong, informeel team van enthousiaste mensen, die alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en nóg beter te worden in wat ze doen. Groeien als bedrijf, door te beginnen met de persoonlijke groei van onze collega’s: dat is waar we in geloven.

Solliciteer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Na verzending ontvang je automatisch een bevestiging.