Medior Online Marketeer

Ben jij een online marketing professional en toe aan de volgende stap in je carrière? Gaat jouw hart sneller kloppen van een geoliede campagne en wil je deel uitmaken van een internationale organisatie? Wij zijn op zoek naar iemand die zin heeft om de handen uit de mouwen te steken en te knallen als online marketeer.

Wat ga je doen?

Als online marketeer wordt je onderdeel van het marketing & communicatieteam. Samen met je teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Dutchview én onze apps Ed Controls en FlexWhere, in binnen- en buitenland. Jij en je teamgenoten rapporteren direct aan de CEO en werken nauw samen met de teams Business Development, Sales en Software Development.

Met jouw kennis en ervaring op het gebied van digitale marketing ben je gedreven om onze marketingactiviteiten naar het hoogste niveau te tillen. In de basis bouw je mee aan het vergroten van de naamsbekendheid van onze producten Ed Controls en FlexWhere. Dat doe je onder andere door de digitale customer journey te analyseren en optimaliseren, e-mail automations te bedenken en realiseren, en bijstaan in het conversiegericht inrichten van onze websites. Dus: je doet er alles aan om onze doelgroep te activeren en enthousiasmeren voor onze apps.


Wie ben jij?

Jij kunt goed overzicht houden en plannen, waardoor het voor jou geen probleem is om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Je collega’s leren van jou alle ins- en out van de online marketing en je vindt het leuk om jouw vak uit te leggen. Je bent een echte teamplayer en krijgt er energie van om samen een project succesvol af te ronden. In jouw vakgebied ben je nooit uitgeleerd en je vindt het, net als wij, belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van cursussen en trainingen.

 

Wat breng je mee?

  • Hbo denk- en werkniveau
  • Minstens 3 jaar werkervaring als online/digital marketeer
  • Aantoonbare ervaring met SEA, social mediamarketing en customer journey mapping
  • Analytische en data-gedreven mindset
  • Vlotte pen in het Nederlands en Engels, spreek je ook Duits of Pools dan scoor je pluspunten
  • Ervaring met opzetten van e-mail automations is een pré


Wat bieden wij jou?

  • Een veelzijdige, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen initiatief
  • Een prettige, informele werksfeer
  • Een fulltime dienstverband
  • Gezellige (digitale) borrels en bedrijfsactiviteiten


Over Dutchview

Wij zijn Dutchview. Een innovatief IT-bedrijf waar met Hollandse nuchterheid goed wordt samengewerkt aan internationaal succesvolle softwareoplossingen. Onze oplossingen stellen organisaties in staat slim en doeltreffend te werken. Zodat zij al hun energie kunnen steken in datgene waar ze het best in zijn. Juist deze vrijgekomen ruimte zorgt voor meer werkplezier: de basis voor betere resultaten.

We werken met een jong, informeel team van enthousiaste mensen, die alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en nóg beter te worden in wat ze doen. Groeien als bedrijf, door te beginnen met de persoonlijke groei van onze collega’s: dat is waar we in geloven. 


Wil jij de volgende stap in je carrière zetten bij Dutchview? Wacht niet langer en solliciteer! We zien je CV en motivatie met plezier verschijnen. Gebruik daarvoor onderstaand formulier. Solliciteren kan tot 27 november. Startdatum: januari/februari 2021.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Na verzending ontvang je automatisch een bevestiging.