Stage Vormgeving Mobile Apps (UI/UX)

Ben je op zoek naar een creatieve stage? En lijkt het je leuk om (mobiele) apps te designen? In Deventer zijn wij op zoek naar iemand die zin heeft om de handen uit de mouwen te steken in een veelzijdige UI/UX stage, waarbij je de ene dag een prototypes maakt voor een nieuwe functionaliteit en de andere dag onze website optimaliseert.

Wat ga je doen?

Onze mobiele apps, Ed Controls en FlexWhere, worden dagelijks door duizenden mensen gebruikt. We voegen regelmatig nieuwe functionaliteiten toe of optimaliseren de huidige functionaliteiten. Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij onze apps, en daarom is de rol van het UI/UX team van groot belang.

Als stagiair(e) UI/UX word jij onderdeel van het UI/UX-team, dat bestaat uit twee ervaren designers. Samen met het team maak je de huidige designs beter én creëer je designs voor nieuwe functionaliteiten. We werken volgens de Scrum-methode, met zogenaamde sprints die twee weken duren. Dit betekent dat we snel werken: een design dat jij vandaag maakt, kan binnen twee weken in de apps staan.

Je gaat aan de slag in een internationale werkomgeving. Dutchview IT heeft vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en India. Als UI/UX designer heb je regelmatig contact met onze collega’s in India, dat is namelijk waar onze apps gebouwd worden.

Wie ben jij?

  • Creatief en leergierig;
  • Je hebt kennis en ervaring met Adobe-producten;
  • Jouw Engels is goed in woord en geschrift;
  • Je bent HBO student en doet een creatieve opleiding.

Wat bieden wij jou?

  • Een plek in onze innovatieve, internationale en professionele werkomgeving;
  • Een veelzijdige, uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief;
  • Begeleiding door ervaren UI/UX designers;
  • Een prettige, informele werksfeer in de binnenstad van Deventer;
  • Een fatsoenlijke stagevergoeding;
  • Gezellige borrels en bedrijfsuitjes.

Over Dutchview

Wij zijn Dutchview. Een innovatief IT-bedrijf waar met Hollandse nuchterheid goed wordt samengewerkt aan internationaal succesvolle software oplossingen. Onze oplossingen stellen organisaties in staat slim en doeltreffend te werken. Zodat zij al hun energie kunnen steken in datgene waar ze het best in zijn.

We werken met een jong, informeel team van enthousiaste mensen, die alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en nóg beter te worden in wat ze doen.

Dutchview heeft kantoren in Nederland (Deventer), Engeland (London), Duitsland (Steinfurt) en India (Bengaluru). De standplaats van deze stageplek is Deventer.


Lijkt je dit een geweldige stage? We horen graag van je! Je kunt solliciteren tot 30 oktober 2020. In overleg kan de duur en startdatum van de stage worden afgestemd.Gebruik het formulier onderaan deze pagina om te solliciteren.

Solliciteer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Na verzending ontvang je automatisch een bevestiging.