Support Medewerker


Ben jij degene die vrienden altijd bijstaat als hun PC weer eens is vastgelopen? Heb je affiniteit met software en neem je altijd de tijd om mensen te helpen en haal je hier voldoening uit? Ben je op zoek naar een ambitieuze organisatie waar persoonlijke aandacht voor jou, en voor de klant, hoog in het vaandel staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Supportmedewerker ben je de onmisbare schakel tussen gebruikers, ontwikkelaars en accountmanagers. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van klantvragen en handelt verzoeken van begin tot eind af, hierbij word je ondersteund door je technische collega’s. Omdat jij dagelijks in direct contact staat met onze gebruikers, weet jij altijd wat er bij hen speelt. Jij voedt daarom onze support websites met instructieteksten en artikelen om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Binnen het bedrijf ben jij hét aanspreekpunt als het om de gebruikers van onze applicaties gaat. We werken bij Dutchview niet met targets en maximale gesprekstijden, ons enige target is: een tevreden klant.  

Samen met je collega’s van het Support Team ben je zelfsturend en val je onder de Manager IT & Support. Je gaat aan de slag voor de softwareapplicaties FlexWhere en Ed Controls. Deze beide applicaties worden gebruikt in de B2B markt. Onze apps worden dagelijks door duizenden klanten gebruikt in binnen- en buitenland met als doel om het (werkende) leven van iedereen zo eenvoudig mogelijk te maken. 

Wie ben jij?

Je voelt je verantwoordelijk voor de klant en door jouw servicegerichtheid zorg je ervoor dat de klant zo snel mogelijk, goed geholpen wordt. Je werkt graag in een internationale werkomgeving en je houd je hoofd koel tijdens stressvolle situaties. Je bent ambitieus en je wilt jezelf graag ontwikkelen. 

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde mbo-opleiding op niveau 4 of hbo-opleiding;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Probleemoplossend vermogen; 
 • Affiniteit met software;
 • Goede beheersing van de Duitse taal is een pré. 

Wat bieden wij jou?

 • Een dienstverband van tenminste 32 uur;
 • Een marktconform salaris; 
 • Een veelzijdige, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen initiatief;
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door opleidingen te volgen (o.a. via Udemy for Business);
 • Een prettige, informele werkomgeving in de binnenstad van Deventer;
 • Na de inwerkperiode mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;
 • Gezellige (vrijmi)borrels en leuke bedrijfsuitjes.


Over Dutchview

Wij zijn Dutchview. Een innovatief ICT-bedrijf waar met Hollandse nuchterheid goed wordt samengewerkt aan internationaal succesvolle software oplossingen. Onze oplossingen stellen organisaties in staat slim en doeltreffend te werken. Zodat zij al hun energie kunnen steken in datgene waar ze het best in zijn. Juist deze vrijgekomen ruimte zorgt voor meer werkplezier: de basis voor betere resultaten. We werken met een jong, informeel team van enthousiaste mensen, die alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en nóg beter te worden in wat ze doen. Groeien als bedrijf, door te beginnen met de persoonlijke groei van onze collega’s: dat is waar we in geloven. 
Dutchview heeft kantoren in Nederland (Deventer), Engeland (London), Duitsland (Steinfurt) en India (Bengaluru). De standplaats van deze vacature is Deventer.


Solliciteer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Na verzending ontvang je automatisch een bevestiging.